AKTUELNO

Progovorila o svim spornim prijateljstvima.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita" imaju učesnici "Zadruge 3", Luna Đogani i Marko Miljković.

Darko je čitao tvitove, a jedno od pitanja bilo je zašto je Luna prekinula kontakt sa drugaricom Vanjom.

Vanja i ja nismo imale svađu. Samo smo se razdvojile, nakon "Zadruge 2". Vanja je bila moja dobra drugarica, putevi se razdvoje. Samo smo se razišle - odgovorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Lunu i za njen odnos sa Mirkom Gavrićem i Ilijom Pečenicom.

Mirko mi je dosta pomogao, oko mog muzičkog posla, odrastala sam uz njega. Svačiji prijatelj je ničiji prijatelj. On je sa svima super, nema svoj stav. Ne mogu da se družim sa ljudima koji se druže sa onima koji mene pljulju. Mirko nije pokazao da mu je stalo do mene. On je bio uz moju mamu, nismo imali neku drugu komunikaciju. On je sa svima bio veći prijatelj nego sa mnom. Ni po čemu se nije pokazao da je moj prijatelj. On kad je ušao rekao je da će pričati sa mnom, a nije prišao. Ilija i ja samo dosta razgovarali, bio je ljut na mene. Rekao mi je da sam pogrešila. On me nije izdao, iako sam ja to pomislila. Ja njega volim i on mene, za neke stvari treba vreme. Treba mu vremena da to proguta i da prođe sve. Nije mi okrenuo leđa - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga