AKTUELNO

Nije im bilo lako da pričaju o ovome.

I dalje je u toku emisija Zadruga 3 - "Narod pita", a večerašnji gosti, Luna Đogani i Marko Miljković spremni su da odgovaraju na pitanja gledalaca i trpe sve njihove kritike.

Goruća tema prethodnih dana jesu i Markove prepiske sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću da se bavim s tim, neko se drugi sa tim bavi, videli smo ko je Mina, neka ona nastavi sa tim lažima i fotomontaža, biće potvrđeno, sigurno je tako, ništa ja to neću da rešavam, jer nisu male stvari za koje me optužuju - direktno je odgovorio Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste jedni veliki prevaranti i sve radite u dogovoru sa Anabelom, sve je to jedan veliki cirkus - prokomentarisala je gledateljka, a onda se veza prekinula.

Voditelj je nastavio temu, pa pitao Marka šta se desilo sa njegovim razgovorom sa Ninom Đogani, nakon njegovih izjava da joj je pozajmljivao novac.

Nisam još uvek razgovarao sa Ninom, nisam stigao, ali pokušaću da se izvinim, trebace vremena da se stiša sve - objasnio je Marko.
Jako je bio emotivan susret Nine i mene. Najviše mi je zamerila odnos sa mamom, onda to i sa Markom, sve je to teško podnela. Ona je još dete - dodala je Luna.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga