AKTUELNO

Izabrao stranu.

Večeras u emisiji "Zadruga 3 - Narod pita" zadrugari su čiji je boravak na velelepnom imanju u Šimanovcima obeležila njihova ljubav. Jedna se tamo i završila, između Baneta Čolaka i Ivane Krunić, a druga i dalje traje, između Mine Vrbaški i Mensura Ajdarpašića.

Nakon uključenja gledateljke Kristine, Ivana je objasnila svoje ponašanje u rijalitiju.

Bane je dobar dečko. Ivana poslednjih mesec dana, tvrdila je da nije ušla zbog Baneta, a htela je da se pomiri sa njim. Ona bi trebalo da zna šta želi, ima 30 godina. Ona je blentava. Baneta ću pitati koja od njih dve je bolji čovek, da li Zerina ili Ivana Krunić? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Da nije bila onakva situacija, prišla bih i pozdravila se. Nisam se snašla u rijalitiju. Napustila sam grupu, zato što sam želela, bila sam uvek prijatelj za Čedu. Mnoge kritične stvari i priče preko kojih se lakše pređe, nego preko mojih promena raspoloženja i što sam donela pogrešnu odluku i bila u nekvalitetnoj vezi - rekla je Ivana.
Kada sam sa Zerinom bio u vezi, tada mi je bila ona, Ermina mi je ortak više. A za Ivanu ne znam ko je, ne znam ni kakva je, tako da moram da ih sve okupim, da bih procenio ko je najbolji čovek. A za Miljkovića... On je priznao da je jednom udario devojku, ali Lunu je teško podneti, kad ima one histerične napade - Bane je odgovorio.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, Gagi, Sani i Natalija su ljudi koji me nikada nisu uvredili, morao sam da ga odbranim - dodao je Čolak.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga