AKTUELNO

Otkrila je ko ima veće šanse.

Na talasima Pink radija u toku je emisija "Radio Amnezija" koju je tokom sve tri sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", vodio Bora Santana.

Bora se osvrnuo na svoju vezu sa Milicom Kemez.

U super smo odnosima, Milica i ja smo dobri, ona je trenutno u Novom Sadu, kod familije. Rešava neke svoje probleme - rekao je Bora.

Bora je u program uključio i Jelenu Pešić, koja je otkrila šta trenutno radi i kakvi su joj planovi.

Sređujem se za emisiju, večeras sam gost u "Narod pita". Nemam tremu, ja sam uvek spremna. Plan mi je da jedno mesec i po dva uživam, da putujem. Radiću neke reklamice, slikanja, što se tiče Pinka, ja sam uvek raspoložena za saradnju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je pitao Jelenu da prokomentariše priče koje kruže da bi volela da se druži sa Kristijanom Golobovićem.

Par puta sam ispratila kako on priča na Farmi, mislim da je inteligentan, ako odlučim da uđem u "Zadrugu 4" rado ću se družiti sa njim - rekla je Jelena.

Bora je pitao Jelenu šta misli o pevačima Nenadu Marinkoviću Gastozu i Nemanji Đeriću Đeksonu, pošto se spekuliše da i jedan i drugi imaju simpatije prema njoj.

Gotivim i Gastoza i Đeksona, ni sa jednim se nisam videla, čuli smo se samo i pozdravljali, nasmeje me uvek kad mi pusti poruku. Đekson je super dečko, i super mu je ova nova pesma. Gastoz me je zvao da pijemo kafu, tako da ću se s njim prvo videti - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S.M.

#Jelena Pešić

#Kristijan Golubović

#Nemanja Đerić Đekson

#Nenad Marinković Gastoz

#Zadruga