AKTUELNO

Nije mogao da izdrži!

Večerašnja emisija ,,Zadruga - Narod pita" je pod tenzijom, jer se u njoj nalaze baš bivši ljubavnici i to Iva Grgurić, Jelena Pešić i Stefan Karić

Foto: TV Pink Printscreen

Ona bi te ubedila da je napolju sunce, da je napolju kiša. Ja nikada nisam mogao da kažem da me ona nije volela, ali je na pogrešan način prebacivala na neke moje priče. Natašu je pomenula, da bi se oslobodila tog nekog tereta - rekao je Karić.
Da li ti nedostaje i fali? - upitao je Milan.
Normalno je da mi fali i nedostaje, ali je ovako najbolje za nas. Lako sam doustao, jer meni to ne znači toliko. Ona je ono veče rekla da nikada ne bi imala Tvitera, a onda ga je ona na kraju napravila i onda sam ja hteo da izađem odatle, jer nisam hteo da se svađam sa njom preko Tvitera - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da kažem, oni kada su se družili su bili presimpatični, ja sam rekla da bi oni bili idealan par, ali kada je krenuo taj pritisak, ja sam rekla da to neće opstati. Ja se slažem sa Stefanom, mislim da ipak Ivana nije za Stefana, niti on za nju. Oni su trebali da ostanu drugari. Bilo mi je žao, krene da objašnjava, pa odustane i ne kaže do kraja sve što ima, videla sam da se on nervirao i ja sam, jer sam to gledala. Ivani nije svejedno, to moram da kažem, kada budemo sele i popričale, ja u glavi imam to, to oni znaju, ne bi oni mogli dugo da izdrže. Jedino što sam zamerila Ivani je to, i da je najveća ljubav na svetu, ja ne razumem da planiraju to, jer se ne znaju. Niti ona zna kakav je on napolju, napraviće veliku grešku, posle su i oni po tom pitanju stali, jer su shvatili da su prenaglili u donošenju takvih odluka. Nisu trebali tako brzo da planiraju zajednički život. Meni je žao, jer su oni imali tako dobru energiju, uvek su bili najglasniji kada se smeju - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga