AKTUELNO

Žestoko!

Gosti u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" su Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš i Marko Đedović.

Voditelj Milan Milošević upitao je Maju kako je njena majka reagovala kada je ona izašla iz rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni ona nije neko ko podržava naš odnos, bila je smirenija za razliku od Takija. Naravno da se nije slagala, ali nije odreagovala burno. Rekla mi je da se sklonim iz te priče, da nađem normalnog dečka koji nema brak, da ne budem nekome druga. Posavetovala me je kao majka. Kada je izašao taj njegov snimak sa ženom, ona je bila striktna po tom pitanju - rekla je Maja, a onda se u program uključila gledateljka.
Ovde Olga iz Vršca. Za desnu stranu (Maja i Janjuš) nemam komentar. Gospodin Đedović je krajnje profesionalan čovek. Hoću da vas pitam kad ste branili Anabelu, postoji snimak kad ste nabacivali Luni kako Marko baca njenu mamu na kolena. A ima snimak gde Marko sedi, a Anabela ga šutira i jednom i drugom nogom, a onda Gagi vuče Anabelu i onda ona pada na kolena. Ona je sama glumatala, po čemu je on baca na kolena - rekla je gledateljka.
Ako je šutirala, to su loše stvari, ali reči koje je on izgovarao, da je nemarna majka, da je budaletina... Ja takve stvari nikad ne bih dozvolio. Da mu je bilo šta rekla, trebalo je on sa svojom devojkom da reši, sumanuto je da takve stvari kažeš majci nekoga koga voliš - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Anabela je došla kočoperno i hrabro, skočila je na Marka, on se branio. Mene je sramota da se jedna majka tako ponaša. Luni veći neprijatelj od njene majke ne treba. Ona je došla da pere veš od pre deset godina. Sad joj Marko kriv što je ona četvrta. Ne kažem da je Marko sjajan, ali ovo Anabelino - pričala je gledateljka.
Koga vi volite u celoj priči gospođo - pitao je Janjuš.
Ludog popa luda molitva. Marko treba da beži glavom bez obzira od te porodice - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti Đedoviću kanališ i Lunu i Marka, jedan moj drug te pita da li se razumeš oko struje, kaže da mu varniče j*ja, pa da vidiš da li možeš da rešiš - naveo je Janjuš.
Ima svoje drugare, pa neka mu reše - rekao je Đedović..
Da je Janjuš moj muž puzao bi celu Ibarsku magistralu da dođe do mene da mi se izvini. Takvu kao što je Maja imaš na svakom ćošku. Majo, nećeš dobro proći niko svoju sreću nije gradio na tuđoj nesreći. Maja je u Zadruzi imala usnu kao konjsku, a sad izgleda prikladnije - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Maja Marinković

#Marko Janjušević Janjuš

#Marko Đedović

#Zadruga