AKTUELNO

Sad je sve jasno!

Bivši prijatelji i zadrugari Jovana Tomić Matora, Bane Čolak i Bora Santana odlučili su da progovore o svim spekulacijama nakon izlaska sa velelepnog imanja u večerašnjoj emisiji ,,Zadruga - Narod pita".

Nakon što je Matora otkrila da trenutno ima mušku osobu sa kojom se dopisuje i da joj prija njegovo druženje, izvesni Miloš, gledaoci su bili iznenađeni time i poželili su joj samo lepe čestitke.

Foto: TV Pink Printscreen

Poželeo bih Jovani sreću sa novim dečkom - rekao je gledalac.
Evo, piše mi njegova sestra, nije mi dečko, ali mi prija njegovo druženje i moja mama je srećna - objavila je Matora.

Matora je potom otkrila da je pre dolaska u emisiju videla Taru Simov i Mateju Matijevića na istom mestu, ali nije bila sigurna da su bili zajedno.

Mateja je neko, ja nikada nisam upoznala nekog ko je tako preponosan i da mu tako radi ego. Oni su kao završili, sve super, on je nju čekao na finalu, znam da su se videli posle toga. Nekako mislim, nije da teraju inat, ali možda neće da pruže šansu, ali ja verujem da oni i dalje mogu da budu zajedno. Tara je bila neko ko je za Mateju htela sve da urade. Oni su kao mačka i miš, ona tvrdi jedno, ona drugo, on mora da prihvati Taru kakva jeste, ona se dosta promenila... Mladi su i treba da se vole, ne može to tek tako da nestane - ispričala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga