AKTUELNO

Lunin dečko se nije pojavio u sinoćnoj emisiji, a Đedović je na urnebesan način potkačio Miljkovića igračkama i tom prilikom objasnio šta koja znači.

Prošle noći u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su bili Ivana Šopić i Marko Đedović. Odmah na početku emisije se potegla tema oko nedolaska Marka Miljkovića, zbog čega je Đedović napravio urnebesan gest.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Đedović je doneo nekoliko rekvizita, kojim je hteo da predstavi Miljkovića, da deluje kao da je tu sa njima. Pred sam kraj gostovanja Marko je uživo u emisiji objasnio da će gledaoci moći da kupe rekvizite sa fotografije, ali da će na njegovom Instagram nalogu objasniti sva pravila.

Foto: Pink.rs/O. Bogdanović

Kao što je rekao, Marko je na svom profilu ispod fotografije svih rekvizita informisao svoje pratioce kako ih mogu kupiti. Naime, Đedović je pokrenuo humanitarnu akciju za malog dečaka po imenu Bogdan, kom je potreban novac za lečenje.

- Poštovane dame i gospodo koji želite da zajednički pomognemo da naš Bogdan što pre ozdravi, evo prilike. Pošto mi mnogo ljudi piše u DM oko ovih rekvizita iz emisije "Narod pita" od sinoć i želite da ih imate, sada ću vam objasniti kako ih možete imati. Uplatite na Bogdanov račun 500e i dobijate rekvizite na kućnu adresu od mene poslate, a i učinite dobro delo i pomognete jednom VELIKOM ANĐELU, a malom detetu da dobije svoju bitku života!!!!!!!! A do tada 786 na 3030 da naš BOGDAN što pre ozdravi - napisao je Đedović.  

Autor: O. Bogdanović

#Luna Đogani

#Luna Đogani i Marko Miljković

#Marko Miljković

#Marko Đedović

#Zadruga