AKTUELNO

Iskoristi pogodnosti koje ti nudi kladionica Meridian.

Bez obzira da li si ljubitelj bonusa za kladjenje na sport, virtuale, ili pak na brojeve, vreme je da podigneš zabavu na još viši nivo!

Meridianbet uvek misli na svoje igrače i zato ti je omogućena jednostavna i sigurna transakcija novca. Umesto da koristiš karticu za web plaćanja, od sada se usluge Meridian kladionice mogu koristiti bez kartice. 

Iskoristi pogodnosti koje ti nudi kladionica Meridian, uplati depozit putem mCash-a I tom prilikom ostvari 5% bonusa koji možeš da iskoristiš za tikete sportskog klađenja ili virtuala. 

Da bi ostvario pravo na bonus putem mCash-a neophodno je da imaš otvoren nalog na meridianbet.rs sajtu ili aplikaciji. A, ukoliko još uvek nemaš, idealno je vreme da se registruješ jer te za savršen početak čeka bonus dobrodošlice – 300 RSD, a za svaku uplatu depozita putem mCash aplikacije ostvaruješ pravo na dnevni bonus u visini od 5% od ukupnog uplaćenog iznosa.

Maksimalni dnevni iznos bonusa koji možeš ostvariti ovim putem je 500 RSD i on se uplaćuje automatski, na bonus račun, sledećeg dana do 12:00h.

Nema nikakvih uslova, niti je važno da li si novi ili stari igrač, pa ne postoji razlog da propustiš ovako dobru priliku.

Kladionica Meridian i mCash bonus – savršen tandem za garantovano najbolju zabavu.

#bonus na kladjenje

#kladionica meridian

#mcash

#meridianbet

#sportsko kladjenje

#uplata depozita