AKTUELNO

Progovorila i o njemu.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ivana Šopić, Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića.

Darko je pitao Ivanu kako komentariše Mensurov useljaj u kuću Stefana Karića, kao i izjavu Osmana Karića da će Mensur duže biti u kući nego ona.

Stefan je svima nudio pomoć. Mene to ne iznenađuje, Stefan je takav. On je gostoprimljiv, svima je pomogao kome je trebalo. Ja sam htela da mi živimo odvojeno, nisam bila za zajednicu. Nisam ni htela da se zadržim u toj kući. Bili su gostoprimljivi, i hvala im za to. Nije mi smešna ta Osmanova izjava, ja tu nisam htela da se zadržim. Logično je bilo da odemo kod njega jer on nije video svoje - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je pitao Janjuša u kakvim je odnosima sa Karićem, a Ivana se nadovezala na komentarisanje rijaliti prijateljstava.

Mimoišli smo se u tom kafiću, razmenili broj, nismo se videli, imamo obaveze. On ima svoje društvo, ja svoje. Čuli smo se telefonom, ne družimo se - rekao je Janjuš.
Logično mi je da sretnem Draganu i Janjuša jer su oni u Zadruzi provodili vreme, a to što govore neki da su najbolji prijatelji to ništa ne znači - rekla je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga