AKTUELNO

Studio se uzdrmao!

Nakon što se Ermina Pašović prisetila kako su je Mensur Ajdarpašić i Edis Fetić ogovarali sa svojim lepšim polovinama Minom Vrbaški i Draganom Mitar, ona je prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Edo nije mnogo rekao, on je tad tek ušao, ja sam bila razočarana u Draganu, od Mensura nisam ništa bolje ni očekivala, on nema ni s od stava, legao, muljo frajer, pravio žrtvu od sebe. On je rekao da mi krvi ne bi dao da mi treba, ali ja to znam da nije istina, on to kaže iz besa, on ima ljudskosti u sebi - prokomentarisala je Pašovićeva.
Milo za drago, kako kažu - pecnuo je Mensur.
To je tvoja vrsta igre, ti si pratio sve moguće rijalitije, ja to znam kao da je juče bilo, seo na onaj kauč i nema koga nije podbadao, on je svesno iritirao. I onda kada su ga napadali bilo je da ga mrzimo i napadamo. Na osnovu toga je dobio podršku, zato što je ispao žrtva. Pričao mi je da sam izdajica roda svoga, zbog čega Mensure? Marko digne noge, Mensurov nivo prolazi dole. On je odigrao igru sa Minom, sve vreme ju je šaltao. Ja ne znam kako si mogao Mininu majku u oči pogledati - odbrusila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nisam igrao, vi ste mene napadali! Ermina je podržavala nekog koga voli, sad je meni jasno. A ti si fan Marka? Ja nisam ni znao - tvrdio je Ajdarpašić.
Pozdrav za Miljkovića, ja sam ponosni fan Marka Miljkovića! - uzvratila je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga