AKTUELNO

Nije je štedela na rečima!

U emsiji ,,Zadruga - Narod pita" gosti su Jelena Pešić i Gagi Đogani, a nakon odgledanog priloga svađe sa Lunom Đogani, bivša zadrugarka je prokomentarisala.

Foto: TV Pink Printscreen

Za sve sam u pravu, sećam se ove rasprave i najviše kada razmišljam, najviše me je nerviralo to što su mi govorili da ja forsiram da sam vaspitana, a nisam to ja. Luna je imala utisak da ja nju uvek peckam za stolom, ja sam malo pričala o porodici, koliko sam trebala i imala da se hvalim i koliko sam ponosna. Mene su gledaoci pitali i drugi su pričali to. Meni nije normalno da neko ima takav odnos sa majkom, ja i dalje verujem da će njihov odnos da se izgladi. Meni je tu malo u neku ruku, Lune, ne žao, da je žalim, nego mi je žao, jer ni ona nije znala na koju će stranu i tako dalje. Nije mi normalno kad devojka raskine, da histeriše, i onda kažu da peckam, ne peckam, ali to je moje mišljenje. Ja stvarno, kad imam emociju i znam da volim i po mojoj proceni, na najlepši mogući način, ali kada se nešto desi, ne ponižavam sebe. Ja nikada nisam pustila prva poruku dečku, uvek sam bila ta koja je osvajana, a muškarac je taj koji osvaja. Nije to moja taktika, ja ne mogu drugačija da budem i zato kada ja pričam to, govore da ih bockam - rekla je Jelena.
Pa dobro, ne slažem se sa njom, rekla je nešto što nije bilo u pravom momentu, ovde ljudi moraju da shvate da je ovo porodične problem, može da se umeša, ali nije pravi momenat. Ti si napravila poređenje kakvi su tvoji roditelji i ponašanje prema njima! Kako bi se ti nosila u ovoj situaciji? - dodao je Gagi.
Gagi, vi ste došli porodično i imali smo pravo da vas komentarišemo, meni nije normalno ni da se ovako javno da se pokaže. Ja sam rekla, majci je unapred sve oprošteno, kakva god i šta god da je rekla. Luna jeste bila u nezgodnoj sitauciji. Šta god i u kakvoj god situaciji bila, ne bih joj se obratila ovako, ja nikada nisam rekla mojoj majci: ,,Skloni se, pomeri se", a da ne pričamo o psovkama i vređanju, ja sam mislila da to može samo u filmovima - odbrusila je Pešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga