AKTUELNO

Donela odluku!

Uzavrela atmosfera večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita", zbog konstantnih sukoba Anabele Atijas i Ermine Pašović. One su se našle oči u oči po prvi put nakon izlaska iz rijalitija, a očigledno je mnogo toga među njima ostalo nerazrešeno.

Voditelj Maca upitao je Anabelu da li bi otišla na svadbu Lune i Marka.

Foto: TV Pink Printscreen

Luni na svadbu neću doći sigurno, ne želim da joj kvarim ništa. Idem na svadbu onima koji me zovu od srca. Prozivali su me da sam uzimala Luni novac, a čak i moj stan je na Lunino ime, i butik je bio na njeno ime, ja na svoje ime nemam ništa,a kredit ja vraćam - objašnjavala je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam svašta da kažem. Ermina, nikad lepše nisi izgledala, Anabela takođe izgleda lepo. Ermina, svaka ti je kao Njegoševa. Dobar si prijatelj, malo si lagala, ali nikoga povredila nisi, pričaš sve što znaš. Anabeli bih rekla da je grozna majka, koja je izdala svoju ćerku, šutirala Miljkovića, polivala bivšeg supruga - bila je oštra gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste nesrećna žena koja podržava nasilje i decu koja ostaju bez majke, unučiće bez bake. Ne možemo protiv toga da smo Luna i ja ista krv - odgovorila je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga