AKTUELNO

I on je postao Janjuš 'istina'!

Nakon što je odgledao video-prilog sukoba sa ljubavnicom Majom Marinković, Marko Janjušević Janjuš prokomentarisao je.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako izgleda, evo iskreno, mnogo je ovo dug period, skoro deset ipo meseci smo tamo, i svađe i ove situacije se dešavaju, gde jednostavno, sada kada gledam ovo, nikada ne bih uradio i jednostavno ti bude smešno, ali narod ne zna uopšte kako to izgleda tamo, tu su svađe i za crnim stolom, jednostavno ne mogu da zamisle kako je to, na mene dosta utiče zatvoren prostor - rekao je Janjuš.
Maji je najteže palo što Janjuš nije hteo da se ljubi sa njom javno, to što je pričao da će se vratiti ženi... On je samo kupovao, to bi bila s*ks kombinacija, ali tamo već nije moglo, zamisli da je rekao da mu je bila samo kombinacija, još bi ga ona osudila! Njemu je Maja bila atraktivna i zgodna, ali je brzo, ako su postojale te jake emocije, da je to prošlo. Iako ja mislim da se oni i sada viđaju, mislim da od toga nema ništa, on se nikada neće odreći žene zarad Maje, šta god da imaju, nemaju, nikada se on neće odreći svoje supruge - tvrdio je Đedović.
Ne može da se kaže da je to s*ks kombinacija, ona je bila simpatična, ona Maja je samo simpatična bila, ona je meni bila... Imao sam dobro mišljenje i nisam je gledao u ljubavnom smislu. Ja kada sam počeo da se družim sa Majom, mene Ivana nije interesovala, niti me interesuje! Sa Majom je uvek bilo ono... Bila mi je dosta bolja od svih drugih... Nju nisam ismevao, mogao sam samo da se našalim - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.Bogdanović

#Zadruga