AKTUELNO

Gledateljka je imala spremna pitanja.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić

U program se uključila gledateljka Emina iz Njujorka.

Miljana, kako spavaš nakon toga što si ubila bebu? Željko je presladak. Ermina, pitala bih te kakav je osećaj, da li možete da kažete da ste dobra majka? Kako se oseća vaš sin dok gleda klip sa Banetom Čolakom? Ermina, kako bi se vi osećali da vaša majka nazove u program, i da se neko ponese kao vi i Miljana, kao što ste vas dve kad se uključila Anabelina majka? U "Zadruzi 1" i "Zadruzi 2" smo navijali za Lunu, pa u trojci za Anabelu i Mirka - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Fenomenalno. Opravdavam da deca ne treba da se rađaju ako nisam u braku, nisam razmišljala na vreme. Ponovo bih to uradila da mogu da vratim vreme. Dete nije igračka, detetu trebaju i otac i majka. Ja sam samohrana majka, ali sa nekim ko je neradink, dete nije igračka. Meni je teško, to je verovatno greh, i ja ću platiti za taj greh. Moja majka se uključila, pa su isto pričali preko nje - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sa sinom nisam bila u rijalitiju da bi vi videli kakva sam majka. Ja sam imala grešaka. Moja majka se nikad ne bi uključila u emisiju, davala izjave. Moja majka bi bila uvek uz mene i mog sina. Ona čim se uključila u program dala je sebi na značaju da je komentarišemo. Iz moje porodice niko ništo nije izjavio. Moja porodica iz Sarajeva, svako me podržao. Nit se stide, niti se sramote. Ja ne mogu da se predstavljam i ne želim da budem što nisam. Ja osećam i ne verujem Anabeli. Ja sam ovde da kažem svoje mišljenje. Gospođa kaže da nisam naučila neke manire u Beču, kao da ih u Sarajevu ne bih naučila - rekla je Ermina.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga