AKTUELNO

Rat između Mensura i Ermine ne prestaje.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić.

Voditelj Darko Tanasijević pitao je Mensura u kakvim je odnosima sa Minom Vrbaški.

Raskinuli smo,pa posle dužeg vremenskog perioda danas smo se videli. Pričali smo o tome šta je bilo, kako se osećamo. Sudeći po našim osećanjima, to je jedino istina, to što volimo jedno drugo. Ne mogu da pobegnem od emocije i od ljubavi. Ja kad se zaljubim, ja pređem preko svega. Šta će biti, videćemo. Ljudi misle da mi blefiramo i varamo narad. Ne varamo nikoga, nikoga ne držimo u zabludi. Nismo bili u vezi, kad je bio kraj bio je. Normalno komuniciramo, ne možemo na "bum" da se odvojimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko se zaljubi i zavoli brzo. Ne volim da mi se dešavaju neke stvari u vezi. Volim osobu koju volim da prilagodim, da korigujem i kao da ne želim da odustanem. Mina je jako razmažena, s njom treba dugo da se razgovara, a ja sam malo kratak sa živcima i strpljenjem. Ja se nadam da se čovek može promeniti na bolje.

Foto: TV Pink Printscreen

On je nju prikazao na najgori mogući način. Ti pričaš da ona treba da se menja, ti si je ukanalio da bi sebe uzdigao. Ona je smršala, upropastila sebe. Imao si s*ks sa upaljenim svetlom, lupao da svi vide i čuju. Iskoristio si je. Pomirio si se sa njom iz inata Mići, trošio si njen novac. Kad si potrošio, prešaltao si se na Karića koji će to videti. Meni je žao Mine, što se iskreno zaljubila u tebe, a ti si je iskorišćavao. I na muško se prešaltao zbog novca. On priča o toj pesmi, a nije još snimio. Ja sam je snimila. Jesi li se dopisivao pre "Zadruge" sa muškarcima, ne treba da te bude sramota. Nije sramota biti "bi". Ja ću ti pomoći da se "autuješ". Teško mu je da sebi prizna da je bis*ksualac - rekla je Ermina.
Ti si glupost, jesi budala. Želim ti sreću, ali mislim da imaš previše godina za početak karijere - rekao je Mensur.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga