AKTUELNO

Rasprava ne prestaje.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivše učesnice "Zadruge 3", Marija Kulić, Miljana Kulić, Maja Marinković i Ivana Šopić.
Voditelj Darko Tanasijević pitao je Mariju šta je gore, da li Miljanin s*ks pred kamerama, ili Majin i Ivanin, što je pokrenulo opštu raspravu u emisiji.

Ja ovo ne mogu da slušam. Ona je majka, ima muško dete koje će sutra da poraste i gleda mamine klipove. Miljana, to je velika sramota. Ivana, šta si uradila time što si rekla, isto bi kao Maja uradila. Ti svoju majku nisi poslušala, ne očekujem da ćeš ni mene poslušati. Ivana, ti si sramota za ženski rod. Što si ušla u rijaliti da se j*beš? Došla si u rijaliti da tražiš k****. Ima devojka koje uđu da im se digne cena napolju, da bi ih što više muškaraca zvalo. Ivana, javno si rekla da si zaljubljena u oženjenog muškarca. Ivanina majka se oseća kao i ja što sam se osećala kad sam gledala Miljanu u rijalitiju dok je imala s*ks. Ivana, ti nemaš grama mozga. Bila je sa igračima Rada - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Da razmišljam o kamerama, ja bih bila Jelena Pešić. Moja mama je za tebe, Ivana, lutka sa naslovne strane. Ti si k*rvica. Može da se smrša, a obraz ne može da se opere. Ako želi da se uključi Milan Lola Smiljanić, bivši fudbaler Partizana - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi da ste pametni vi bi ćutali, a ne napadali mene i Maju što smo imali nešto sa oženjenim. Ona da je pametna gospođa, ne bi mene optuživala. Kod kuće vaspitavajte svoje ćerke. Miljana, ti si nilski konj. Mene bar neko hoće, tebe neće niko. Šta će majka tri ćerke u rijalitiju, da uzme pare? Zašto ne gledate ćerke? Vaša ćerka se viđa sa oženjenim Crnogorcima. Miljanina sestra se zabavlja sa jednim moćnim čovekom. Vaše ćerke vole Đetiće kao i ja što ih volim. Vašu ćerku muzu, ona je klasičan sponzor. Da sam znala da Miljana ima pare, bila bih sa njom. Vi ste najgora majka na svetu! Lupite ćerkama šamar. Prodali ste ćerke za pare. Muž te bije, ćerke ti nevaspitane - govorila je Ivana.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Ivana Šopić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

#Zadruga