AKTUELNO

Došlo je do žestoke rasprave.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Mima Živković, Mateja Matijević i Lepi Mića.

U emisiji je prikazan prilog ljubavi Tare i Mateje, koji su Mića i Mateja prokomentarisali.

Ja sam zagovarao vezu Mateje i Tare, ta veza nije imala emociju čim je tako pukla. Nije mi jasno da se ljudi tako lako zaljube posle veze. Pričali su o braku, zajedničkom životu, i posle mesec dana imaju nove partnere. Ne možeš s nekim imati s*ksualne odnose a da je ne voliš. Tara je tebe volela. Kad si prestao da je voliš? Vi ste bili u vezi 8 meseci, odjednom ti nju više ne voliš. To je nemoguće. Ti imaš emociju prema njoj, ona prema tebi, vi iz inata to radite. Svađao si se sa svima zbog Tare, i sa Mensurom i sa Janjušem. To nije foliranje. Tara se promenila zbog njega u poslednja tri meseca. Tvoji nisu za Taru. Ona je kriva, davala im je za pravo prvih par meseci, ona se posle promenila. Tvoji roditelji kad bi ti dali, ti bi se pomirio sa njom 100%. Ti si skakao za nju i branio je kao lav. Branio si je i kada ste u vezi bili i kada niste. Ona skače za tebe, i onda ona kaže "imam dečka". Vi ste isti. Ti kad si izašao plakao celu noć. Tara je budala. Tara sad ovo gleda. On je nju zavoleo takva kakva jeste. On je nju čekao posle rijalitija. Oni tim pričama teraju inat. Kad bi Matejini rekli da je Tara dobra, on bi bio sa njim - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam rekao da ona mene nije volela. Prestao sam da je volim u međuvremenu. Ako je ne volim više, to znači da je nikad nisam voleo? Mi smo skoro dva meseca bez kontakta. Bolje što smo se blokirali na Instagramu. Ugasile su mi se emocije. Što smo raskinuli još u rijalitiju, a nisam znao tada mišljenje mojih? Ne bih se pomrio, mi smo raskinuli u rijalitiju. I da se moji ne slažu sa tim, ja je volim. Ta priča je glupost. Nova devojka i ja se znamo od ranije, od juče smo u vezi - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je oko Nove Godine imao emocije, nisam videla boljeg dečka koji je zaljubljeniji. Bio je predivan, dečko za poželeti. Emocije ne mogu da se ugase tek tako. On je svestan da su oni eksplozivni, nisu jedno za drugo. Devojka je iz čista mira mene gurala, i ja da sam na Matejinom mestu ne bih bila sa njom. Govorila sam joj da ima zlatnog dečka, nije znala da ga čuva - rekla je Mima.

Mateja je u toku emisije pročitao vest sa našeg portala, šta mu je Tara poručila, pa je i to prokomentarisao.

Ona se oglasila jednom rečenicom. Devojka ima momka, ja imam devojku. Svako je krenuo svojim putem - rekao je Mateja.

Autor: S.M.

#Zadruga