AKTUELNO

Žestoka rasprava je u toku.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Anabela Atijas, Miljana Kulić i Stefan Karić.

U program se uključila gledateljka koja je imala pitanje za Miljanu, da li misli da je Anabela stvarno mogla da spreči Lunu da ne bude sa Slobom? Ovo pitanje je bilo povod da Miljana i Anabela nastave raspravu.

Karma je kučka. Anabela nije ispala dobra majka. Mogla je da je spreči. Šta je bilo u četiri zida me ne zanima. Anabela je njih podržala. Moja majka nije ušla u rijaliti da priča tužnu priču, Anabela, prodala si apsolutno sve. Zašto nisi pričala o tome pre 15 godina? Ja ne podržavam nasilje i ne opravdavam Gagija. Tražila si oprost od Kije. Oprosti onda Marku Miljkoviću. Ti si branila Andreju da plaća alimentaciju. Da li ste ti i Andrej u vezi trenutno? - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam javna ličnost 25 godina, ja sam rešila sada da ispričam. Nisu me pozvali da uđem u "Zadrugu 1". Ja sam sad ušla. Nisam mogla da joj kažem da ću je se odreći. Ja sam duhovna osoba, morala sam da svima oprostim, i da tražim oprost. Njima (Luni i Marku) je sve oprošteno. Ja nisam mogla da se ne bavim svojom ćerkom. Kako sam ja mogla da mu zabranim da plaća? Da, u vezi smo, u vanbračnoj zajednici smo. Nek Bog da svima kako su zaslužili. Neka im oprosti. Nikome nisam poželela zlo - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga