AKTUELNO

Rasprava se ne zaustavlja.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Dragana Mitar i Marko Đedović.

U program se uključio gledalac Milorad iz Surčina, koji je imao pregršt lepih reči i saveta za Marka i Draganu, pa se osvrnuo i na Markov odnos sa Anabelom.

Potom su Marko i Dragana nastavili svoju raspravu.

Ona je okrenula leđa roditeljima i detetu. Sigurno se neće time ponositi. Moj i njen konflikte je počeo zbog Eda, zbog njihovog odnosa, koji je bio osuđen na propast i zato sam rekao to za 200 grama mesa. Kakva si majka, dozvoljavaš da ti dete upoznaje svakog dečka. Zna šta je radila za 50 eura, njen suprug je rekao da ju je izvukao iz prostitucije. On je iznosio činjenično stanje. Što bi imao potrebu da te laže u prepiskama s tobom to pisao. Ti si mi dala te prepiske - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih se prodala, neko bi možda sve dao. Ja sam pogrešila, volela sam. Ti se pozivaš na moje majčinstvo. Ja ne mogu da glumim lažne žrtve. Rekla sam da sam to uradila, ja sam tog čoveka volela. Isti taj Edo je bio sa mnom određeni period. Moj sin se druži sa svim mojim prijateljima, mojim drugaricama, on je udaljen od bluda. Kad me Jovan bude pitao za nešto, ja ću mu reći. To su budalaštine, evo nek se javi moj makro - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su nastavili burnu svađu, a kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga