AKTUELNO

Potpuni preokret.

Kristina iz Novog Sada želela je da pozdravi večerašnje goste i prokomentariše dešavanja iz proteklih emisija.

Foto: TV Pink Printscreen

Lunin sam fan, zbog njenog teškog detinjstva, još je i dobra, kakva je mogla ispasti nakog toga. Što se tiče jučerašnje afere "Montaža", moguće da se i Đedović krije iza toga - rekla je gledateljka.
Prešla bih sada na komentarisanje i pitanja za Mlađu. Da li misliš da ti je Nina greška? Ja mislim da ti uopšte nije trebala. Ne volim taj mentalitet - nastavila je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, mislim da mi uopšte Nina i veza sa njom nije trebala. Ali sada imam nekoga do koga mi je stalo, tako da ću sve greške koje sam tada pravio pokušati da korigujem u svojoj novoj vezi - rekao je Mlađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam neke zamerke i kad je Ivana u pitanju. Šta god pričali o Čolaku, ali što se tiče ljubavi, mislim da ne glumi. Ja verujem da je ljubav sa njegove strane postojala, ali sa tvoje ne - komentarisala je gledateljka.
Nikada niste saznali koji je pravi razlog našeg raskida. Nisam želela da napravim monstruma od njega, jer su informacije o njemu bile monstruozne. Ali te informacije nisu bile istinite i mnogo sam se ogrešila o njega. Mnogo sam ga volela - rekla je Ivana.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga