AKTUELNO

Mića nije štedeo bivšu drugaricu, a Janjuša je žestoko zasmejala poruku koju je dobio.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši ucesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića

U program se uključio gledalac Dejan, koji je postavio pitanje Mići : "Kada si za Ivu znao da će da pobedi"?

Ja sam bio pristalica veza Ive i Stefana, jer sam znao da su spolja interesantni, bili su sumnjivi. Kad su raskinuli vezu, znao sam da je Iva dobila plus kod naroda. Vremenom su ljudi koji su dobri sa Stefanom pljuvali Ivu. Iva je dobila simpatije spolja. Onda je krenula i Šopićka da je pljuje, i ja sam znao da će ona tad pobediti. Iva je najgori pobednik takmičenja, od kamenog doba do modernih olimpijskih igara. Najgori je pobednik na svetu. Zgodna je, ona zna kad da se povuče, zna kad da uđe u ulogu žrtve. Ivana je doprinela da Iva ispadne žrtva. Iva je zasluženi pobednik, ali bez energija, sijalica koja ne može da svetli, prazna priča koja je ugašena. Niko je ne spominje - odgovorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku Mićinog odgovora, Janjuš se gušio od smeha, a razlog za to je poruka koju je dobio u toku emisije.

Moja ujna ima ćerku u Lapovu, njena strina ima zaovu koja se raspituje za tebe, hoće da te upozna sa njenom unukom - glasila je poruka koju je Janjuš dobio.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledalac je imao pitanje za Janjuša: "Posle greške sa Ivanom, zašto ti je trebalo to sa Majom?"

Ja sam specifična osoba, emotivan sam. Desilo se šta se desilo, ja vreme ne mogu da vratim unazad. Nisam normalan. Takav sam, šta ću - odgovorio je Janjuš.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga