AKTUELNO

Mića je oštro odgovorio.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši ucesnici "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš i Lepi Mića

U program se uključila gledateljka Branka iz Beograda.

Janjuše, nažalost, ne možeš da se rangiraš visoko, jer nisi čovek koje iznosi svoja mišljanja. Nisi iskren. Oprostili bi mi tebi da si ustao i rekao "zaljubio sam se". Mićo, ti si za Anabelu skakao kao da ti je rođena sestra. Gagi me nervira kao osoba, ne zna rečenicu da sastavi, to što je tukao ženu, ne mogu da opravdam. Da se Luna takmičila, pobedila bi - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam branio osobu koja je bila ponižavana od strane svoje ćerke, bivšeg muža i zeta. Ako iko je vređao mene to su bile Anabela i njena majka, to je bilo u "Zadruzi 1". Ja sam kao čovek analizirao i stao na stranu onog ko je u pravu. Sa Gagijem sam bio super, i kad je imao sukob sa Saškom Karan, ja sam bio na njegovoj strani. Kad je njegov odnos sa Anabelom u pitanju, ja sam stao na njenu stranu. Ja sam branio stavove i principe, ne Anabelu Atijas. Sva pitanja završe na Luni. Bavimo se nemoralom porodice Đogani. Ja sam branio Anabelu za stolom. Ne mogu da kažem da je Gagi u pravu što ju je spucao u glavu. Rekao sam ja Anabeli kad nije bila u pravu - odgovorio je Mića gledateljki.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga