AKTUELNO

Sve ispričala.

Telefonske linije TV Pink su se usijale od poziva vernih gledalaca, a naredna gledateljka imala je mnogo toga da kaže.

Foto: TV Pink Printscreen

Kristina ovde iz Novog Sada, da pozdravim vaše gošće i vas. Ja moram da pozdravim prvu gledateljku koja se javila, danas se drugačije preziva nego juče. Ako mogu malo da prokomentarišem Jelenu Pešić. Ona je devojka umišljena, zrela, po godinama, u najboljim godinama jedne žene, na prvi pogled izgleda lepo, jeste lepa, ne možemo reći da je ružna, ali je trula iznutra i spolja. Kapke nije operisala radi estetike nego što su joj pali od alkohola. Đedović je rekao da sam ja pijana babetina, svi koji imaju drugačije mišljenje od njega i favorizujemo ljude za koje on kaže da su monstrumi, to je sramota da tako priča. On nema ono što treba da ima jedan muškarac. Ja nemam ništa protiv LGBT populacije, ja sam bi, volim plavuše, ja sam jedna dama od 45 godina, koja izgleda kao da ima 30, ali on to ne bi mogao da vidi jer je žena - rekla je gledateljka, a onda se obratila Mioni:
Miona divna si, lepa si, drago mi je što nisi sama, nisi u Zadruzi uradila Bog zna šta ružno, ti si flertovala, jedan poljubac manje-više. Ja sam takva osoba koja voli ljudima da traži opravdanja. Da li se družiš sa Mimom - pitala je gledateljka.
Čule smo se par puta, preko društvenih mreža, ne družimo se, ja sam zamišljala to drugačije, ali udaljene smo. Mislila sam da ćemo se vidimo, ali samo smo se čule par puta. Više je to bilo uveličano unutra, sad kad je izašla čule smo se samo par puta. Sve najlepše mislim o njoj - navela je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, kažeš da nisi sa Janjušem, kažeš da je on ženskaroš, zašto mu je žena do sad opraštala ili nije, to ne znamo, ali ovo mu je prva javna prevara. Ali kad je sve izašlo na videlo, ti si zvala njegovu ženu na telefon, zašto nisi nastavila tu svoju ljubav? Šta god da ti je pričao, možda se nadao očuvanju braka. Kako ti je Taki sa zdravljem - upitala je gledateljka.
On je odlično. Moje i Janjuševe emocije su bile iskrene, ali shvatili smo da je najbolje da se raziđemo pošto je situacija takva, svašta se izdešavalo. Najbolje da ostane ovako, želim mu sve najbolje - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Maja Marinković

#Miona Jovanović

#Zadruga