AKTUELNO

Otkrila šta misli o sukobu.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Maja Marinković i Miona Jovanović.
U emisiji je prikazan prilog svađe Mime Živković, Mensura Ajdarpašića i Mione.

Imali smo sukob kad je Mensur ušao. Ja sam sve vreme pričala da je on okej dečko. I kada je lupao vratima, ja sam nastavila komunikaciju sa njim. Ona mi je to zamerila. Rekla mi je da sam "k*čketina", ja njoj "majmune". Tamo su prenaglašene emocije. Tamo je bila takva, a sad napolju je drugačija. Ružna scena, ružne situacije - prokomentarisala je Miona prilog.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila i gledateljka koja je iskritikovala Stefana Karića, a podržala Ivanu Šopić. Takođe je iznela brojne kritike na račun Marka Đedovića i Anabele Atijas, a imala je i pitanja i za večerašnje gošće.

Majo, treba da se pronađeš u nečemu. Ako je to rijaliti, onda vozi. Miona je devojka koja diše, koja ume da nešto uradi. Poljupci sa Filipom, to je bilo pa prošlo - govorila je gledateljka.
U pravu ste, bilo je lepo dok je trajalo. To je bilo dan, dva, tri. Ne mogu da pričam o tome kao da je nešto veliko. Nisam navikla da imam te vezice, kombincacije. Ne kažem da je Filip loš momak, ja na to nisam navikla, bilo je interesantno. Ništa strašno se nije desilo - rekla je Miona.
Hvala na lepim rečima, najlakše je osuditi, niko ne zna kako je u našoj koži. Ne krivim nikoga, sama odgvoram za svoje postupke - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga