AKTUELNO

Počelo je žestoko.

Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Darka Tanasijevića, večeras u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnici "Zadruge 3", Marko Đedović i Gagi Đogani.

Darko je pitao Gagija koje rečenice i uvrede zamera Đedoviću.

Najviše mi je smetalo kad je vređao Lunu. To me je zabolelo. Nije on jedini, toliko ih je bilo tamo. Luna je uvek bila spomenuta, to mi je najteže padalo. Udarali su na Lunu jer me to najviše boli. Od prvog dana je počela da se spominje Luna, pričalo se o njoj - rekao je Gagi.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiji je prikazan prilog svađe Gagija i Anabele Atijas, po njenom ulasku u Belu kuću.

Rekao sam Anabeli da mora da pripazi kad je ušla. Ako je rešila da ispriča sve što se dešavalo da priča. Ovde kad je bila rekla je da bi promenila nastup - prokomentarisao je Gagi.
Rekla je da bi promenila agresivan pristup. Ovo je drugi dan Anabelinog ulaska. Marko je pričao da se njihov problem desio nakon 15-20 dana, ovde joj je već rekao "g*vno". Luna je ovde folirala histeriju i ludilo da bi sprečila svađu između mame i tate. Onda se javio veliki zaštitnik, i rekao Anabeli "za sve ovo si ti kriva, g*vno jedno". Dakle, sukob je krenuo drugog dana. On je čovek slagao. Ljudi bezočno lažu, kao i za situaciju za Gastoza. On je lagao i za Zadrugoviziju, izabrao pesmu "Laže mjesec" , a ja sam mu izabrao tu pesmu. Je l nenormalno da majka da svoje mišljenje o vezi, kada joj je Luna rekla da je on narkoman, da je tuče i štipa ispod pokrivača. Luna je posle rekla da je sve izmislila. Ona je priznala da je to rekla. Mešao si se Gagi u njihovu vezu, kad su umešali Jelenu da bi skrenuli priču sa Gastoza. Marko je najviše udarao na Lunu, zbog njega je imala najviše nervnih slomova - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je ovde odreagovala, napala je mene lično. Nije mogla da veruje šta se desilo i šta će se desiti. Luna je bila svesna šta je čeka. Ja sam gledao da smirim situaciju, jer je ona bila razjarena. Ona je bila totalno u haosu. Ja sam okvirno znao kako će to da ide. Ja sam joj rekao da slobodno priča, da ima vremena, i da sam bio nasilnik i sve da kaže. Ja poznajem svoje dete. Ja sam pričao Anabeli da se ne meša u vezu. Ja sam pružao ruku, ali ne vredi. Ne sedim ja na dve stolice, mnogo je vremena prošlo. Nije nam bilo lako. Ona je htela da iznese to, htela je da se umeša u vezu Marka i Lune. Ja sam se raspitivao za to. Ja sam to uzeo sa rezervom. Oni kad su se svađali, ja sam ih obuzdavao, verovao sam da drugačije funkcionišu napolju. Otkako su izašli iz rijalitija sve je najbolje među njima. Luna me sklonila i rekla da se ne mešam jer su tamo drugačije okolnosti. Rekla mi je da ću ispasti kriv i grbav. Ja sam joj verovao, i nisam se mešao. Ko je udarao na Lunu, ja sam ustajao. Sada kad imaju neki problem, ona me pozove i mi to rešimo. U rijalitiju je sve drugačije - govorio je Gagi.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga