AKTUELNO

Miljana i Janjuš otkrili su u kakvim su odnosima sada.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš.  

U emisiji je prikazan prilog svađe Miljane, Janjuša i Lazara Čolića Zole.

Užasna svađa. Ja sam rekao da se sa Miljanom ne bih svađao, da ona ne krene prva. Najviše je volim kad se šali, tako volim da provodim vreme sa njom. Nisam je nikada prvi napao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se slažem sa Janjuša, naš humor voli publika. Ja sa Janjušem volim da se zezam i šalim, na jednu stranu, na drugu stranu kad nastane sukob mišljenja, nastane svađe. Posle svega je teško da mi pričamo, i da zasmejavmo narod. Ako iznesem mišljenje o bilo kome, jezik mi je brži od pameti. Mene je Zola molio, da ne pričam o Janjušu, ali moja majka je bila u pitanju. Nemam mnogo prijatelja i ponosna sam što me svi ne vole - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U program se uključila gledateljka Slavica iz Lazarevca, koja je ušla u raspravu sa Miljanom, a imala je i komentare za Janjuša.

Za Ivanu Šopić ne bih mnogo komentarisala, ona mi je super lik. Janjuš, sve dok se nije desilo sa Majom, bio je okej. Nije ništa pokazao u rijalitiju. Brak je svetinja, i ne bi trebalo da se izda, pogotovo što ima dete - govorila je gledateljka.
Ja se neću pravdati, rekao sam već sve - rekao je Janjuš.

Janjuš i Miljana su nastavili raspravu sa gledateljkom, a kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga