AKTUELNO

Miljana i Zola su nastavili svoju raspravu.

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić i Marko Janjušević Janjuš. Emisiji se priključio i Miljanin dečko, Lazar Čolić Zola.

U emisiji je prikazan prilog ljubavi Miljane i Zole.

Iznervira me to njeno posesivno ponašanje. Nisam mogao da ne dođem sad, i da joj kažem. Zna kakav sam, ne bih joj radio ništa iza leđa. Tako pričaš o meni, tako me ponižavaš. Izgleda ružno. Napravila si scenu bez potrebe - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si me prihvatio kakva jesam. Ja ne mogu da promenim. Društvo je preče, ti si otišao u grad sa Borom. Bora mi se javlja na moj telefon i kaže da ti pričaš sa Janjušem - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

On nije hteo tebe da iznervira. Poenta je tvoja reakcija. Imaš ishitrene reakcije za gluposti. Koliko sam se ja promenio zbog tebe? Da ne postoji rijaliti da li misliš da ćeš doneti više novca nego ja? Misliš da sam neradnik najveći, to ti je majka utuvila u glavu? Ja ne mislim da ti mene ne voliš. Tražila si da potpišem ugovor, i ja sam ga potpisao. Zašto nisi došla u Bosnu da vidiš? Na inicijativu svojih roditelja si htela da idemo u Niš. Moja majka se slaže sa tvojom majkom šta je rekla za mene. Tebe tvoja majka filuje, šta ti je sinoć sve pričala za mene? Njena majka je nju zvala iz Egipta, i pričala šta nas sve očekuje. Ti si mojoj pisala pre mesec dana. Ja kad odem od tebe ti pokušavaš da ona mene zamrzi - govorio je Zola.
Kako da se ja osećam što 90% ljudi misle da si sa mnom iz korsiti i da kupim vibrator? Mislim da si sa mnom iz koristi. Ja ne verujem u tvoju ljubav, mislim da si sa mnom što sam ja Miljana Kulić. Ali te volim. Ti da me voliš išao bi da radiš bilo koji posao. Kad sam bila zaljubljena u nekog pevača ja sam otišla da radim kao konobarica? Ti ako me voliš moraš se promeniti, moraš radnik da postaneš. Ja tebe izdržavam već dve godine. Ja sam priznala da sam lagala to o tebi, je l gledala tvoja majka da sam ti prala patike i gaće? Moja majka je meni prvenstveno rekla loše stvari, iz poštovanja treba da ćutiš - rekla je Miljana.

Miljana i Zola su nastavili da se raspravljaju, a kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga