AKTUELNO

Dragani je jezik bio brži od pameti.

Priliku da odgovaraju na pitanja gledalaca i voditeljke Dušice Jakovljević večeras u emisiji "Zadruga - narod pita" imaju bivše učesnice "Zadruge 3", Maja Marinković i Dragana Mitar.

Dušica je pitala Draganu da prokomentariše prepisku njenog bivšeg ljubavnika iz "Zadruge", Eda Fetića, i potom demantovala da su se videli na splavu.

Nemam mnogo šta da kažem osim da mu želim sve najbolje - prokomentarisala je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Bili smo tamo gde smo se javili Janjušu, nismo se dogovorili da dođemo zajedno na splav. Videla sam da je Edova slika sa splava od pre dve godine. Zadnji put smo se videli u emisiji, nemamo komunikaciju. Mi nismo izašli - rekla je Dragana.

Ono što Dragana nije uspela da sakrije jeste da su ona i Maja sretale Marka Janjuševića Janjuša, što je Marinkovićeva i potvrdila.

Izašle smo Dragana i ja na splav, u separeu pored je bio Janjuš, naravno da ću mu se javiti. Pogledali smo se u trenutku, ipak smo živeli zajedno, bili zajedno, bili smo u emotivnom odnosu. Nisam znala da je Janjuš na splavu, krenule smo na piće i otišle na splav. Ispričali smo se. Nije kome je rečeno, nego kome je suđeno - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je to izgledalo pogledajte u video materijalu ispod teksta.

Autor: S.M.

#Zadruga