AKTUELNO

Istina isplivala na videlo.

U večerašnoj emisiji "Narod pita" u Pinkovom studiji, voditeljka Dušica Jakovljević ugostila je Maju Marinković i Draganu Mitar.

Gledateljka koja se javila iz Nikšića, i prokomentarisala Draganu i Maju. Prvose osvrnula na Maju i rekla da je u Zadruzi dva bila Maja istina, a sada se okrenula naopako. Pa joj postavila pitanje zašto konstantno gleda u kamere dok je sa Janjušem?

To ste u pravu, mnogi su mi to zamerili, ali ja imam tik da gledam u kamere. Nekako sam konstantno bila usmerena na njih, zaista nije bilo namerno - objasnila je Maja.

Tada je usledilo i pitanje o odnosu sa Vladimirom Tomovićem, našta je Maja imala spreman odgovor.

Foto: TV Pink Printscreen

Da imali smo Vladimir i ja taj neki bliski odnos, on je lep dečko, ali smo shvatili vremenom da nismo jedno za drugo. on je jako lep i duhovit momak. On je slobodan muškarac i ima pravo da se zabavlja sa ženama. Ja nisam birala koga će srce da zavoli, ja nisam upotrebila mozak. Ja sam kriva što sam uplivala u tu vezu, ali šta da radim! - objasnila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Maje, gedateljka je postavila pitanje i Dragani Mitar, i pitala je takođe o vezi sa Vladimirom Tomoviće, i da li je imala emocije prema njemu?

Ja njega ne bih ni komentarisala, ali mogu da kažem da je to bila greška, koliko je trajalo - toliko je i vredelo! Ja sam tu pogrešila, to mi nije trebalo - rekla je Dragana.

Šta su sve rekle Maja i Dragana o vezi sa Vladimirom, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga Narod pita