AKTUELNO

Anabela otvorila karte i raznežila se dok je pričala o svojim ćerkama

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" voditelj Darko Tanasijević, ugostio je Anabelu Atijas, koja se prethodnih dana nalazi u žiži interesovanja, zbog loših odnosa sa svojom ćerkom Lunom Đogani, bivšim supružnikom Gagijem Đoganijem i bivšim deverom Đoletom Đoganijem.

Na samom početku emisije Anabela se dotakla svoje ćerke Lune, i prisetila se teškog života, ikao i njene borbe sa svoju decu.

Ona sada sedi kući i verovatno se pita zašto je pominjem, ali one je moj život. Svi imamo pravo da pričamo o svom životu, o meni se pričalo veoma srčano, pozitivni i negativno. Smatram da su negativni komentari dolazili jer sam podržavala i stajala u prvom redu - objasnila je Anabela

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih mogla da izdržim da ne budem agresivna ako mi neko dira dete. moje dete mi je najbitnije i ona je meni svetinja. Mene nije imao niko da brani, i ja sam bila inspirisana da zaustavim sve loše ka njoj, ali očigledno nisam bila dovoljno dobra - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne dolazim do bitnih stvari posle svega, sada sam u fazi kada više nisam sigurna šta sam u životu uradila, i kakav sam majka bila. Mene su svi osporavali, i ljudi bi mi najradije oduželi tu ulogu majke. Nekako sam u fazi da pomislim da su baš zato što sam im ja majka, one su toliko osuđene. Ja jesam pristala da dam svoj život na tacni, ali ja nemam pravo da pričam i komentarišem tuđu decu - istakla je Anabela.

Šta je sve Anabela rekla u svojoj kratkoj ispovesti pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Anabela Atijas

#Narod Pita

#Zadruga