AKTUELNO

Ovo joj je pomoglo da donese odluku!

U večerašnjoj emisiji "Narod pita" pušten je prilog svađe Nine Babić i Mlađe Jovanović.

Nakon puštenog priloga, Nina je prokomentarisala svoju svađu sa Mlađom.

Nisam ovo gledala, i ne sećam se ovoga. Ja sam njemu sto puta rekla da nisam imala ovakve svađe, ali ovo je zatvoren prostor. Svađali smo se, ali smo imali trenutke kada smo bili jedno uz drugo i imali smo lepe momente - rekla je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuli smo se posle izlaska, ali neću da otkrivam šta smo razgovarali. Iskreno, biće momaka, onaj pravi će me čekati. Možda sam ja kriva, možda sam ga dovela do ludila? Ja sam odrastala sa majkom, i niko ne može da je zameni. Majka je bila uz nas, ali joj nije prijatno tako da me gleda, ona je čitav život dala meni. Majka mi je operisala srce, i nije htela to da mi kaže. Prosto, nema tog muškarca koji može nju da mi zameni! Imam dosta društva, ali nisam još srela osobu koja je vezana za majku, kao ja. Moja majka mi sve stavi crno na belo, i onda ne mogu da je pitam da mi da još jednu šansu. Mlađa je dobar dečko, ali nije za vezu, on je samo dobar drug. - rekla je Nina kroz suze.
Ja sam se u njega zaljubila, ali da sam luda za njim, mi bismo bili zajedno. On je bio zagrejan za mene, ali sve je to nestalo. Ja sam komplikovana u svakoj vezi, mi nismo mogli da pričamo o svemu, sve se ovo spontano desilo. Da smo se upoznali napolju, bilo bi bolje - dodala je Nina.

Foto: TV Pink Printscreen

Na to se nadovezala i Tara, koje je spomenula kakav odnos ima sa svojom porodicom.

Moja porodica se ne pita za moje partnere, ja sam samostalna. Ja sam njima rekla da me puste samu, pa šta se desi! Ako misle da mi partner nije dobar, to će se vremenom rešiti. Meni je moj otac rekao, ako sam ja srećna u nekoj vezi da je i on. Mi se vodimo tom politikom. Vreme sve pokaže! - zaključila je Tara.

Kako je izgledao prilog i emotivna ispovest Nine Babić, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga - Narod pita