AKTUELNO

Opšti haos u Beloj kući!

Tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje" voditelj Milan Milošević, postavio je pitanje Pauli Hublin, zašto je rekla za Milici Kemez da je ološ?

Ja Milicu ne poznajem, nisam ništa pričala o njoj. Ja sam po nekoj priči možda rekla da je ona ološ, ali nikada nisam tvrdila. Digli ste mene i ubeđujete me da sam to rekla. Ja sam pitala šta se desilo,i ona mi je rekla da je Milica takva, ali ja nisam ništa komentarisala, jer Milicu ne znam - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pitam tebe a ne ti mene! Videćemo šta ćete reći kada vam pustimo snimke! - rekao je Milan.
Prosto ta najava i ta priča nije u redu. Ja hoću da zaštitim devojku, ja sam rekla da je Milica ološ. Medalja ima dve strane, ja ne ulazim u to. Niti sam bila sa njima kada su se dogovarele bilo, šta, niti ja imam veze sa tim. Ja milicu i Tanju njenu bivšu drugaricu poznajem od kada sam tamo u salonu radila nokte, a Milica je radila kao frizer. Znam da su obe otišle iz tog salona, i znam da je Tanja prešla na drugu adresu, ali ja sam nastavila da dolazim. Ljudi ja sam predstavljena kao da sam došla preko Milice, i ja sam rekla da je ona ološ - rekla je Dragana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je mene prevarila. Moj prijatelj mi je poslao novac za potrebe salona, a ona je registrovala automobil od tog novca. Ali videćemo se na sudu Tanja i ja - dodala je Milica.

Kako je izgledala cela svađa, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga