AKTUELNO

Miki otvorio sve karte!

Posle večerašnje emisije i raznih svađa, Miki Đuričić i Miljana Kulić, osamili su se ispred izolacije, gde je Miki otvorio dušu i pojasnio Miljani kakave planove ima za svoju ćerku.

Ako sam ja deo rijalitija, ne moraju moja žena i dete. Ja ću da se potrudim da one ostanu u tajnosti. Tražili su mi sliku bebe, ali nisam hteo da je dam. Došao sam ovde, znam zašto! Ja se neću svađati sa ljudima, i neću da ulazim u rasprave, ako vidim da nekome smetaju moja dobacivanja, ja ću da prestanem - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam asocijalan, volim samoću i sa ženom mi brzo dosadi. Imam svoje rituale, i navikao sam sam. Ja čekam da dete poraste, pa da je vodim na more, i da idem tamo kod njih. Bolje je ovako, ja nisam za ženidbu. Moje dete će imati obrazovanje i dobru majku. bolje mi je da ovako gajimo dete, u zdravom odnosu. Ja ću imati svoj život, a dete će imati svu ljubav i oca i majke - naglasio je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se ne ljuti što nećemo da se venčamo, mi smo se tako dogovorili! Nikada se nismo posvađali, a najbitnije je da detetu ništa neće faliti. Meni se ispunila želja da dobijem ćerku, i ne želim da imam još dece. Ovo me je smirilo, nekako se osećam kao da me neko spustio. Doživeo sam blaženstvo, ali me muče pitanja kakav ću biti otac? Mene takve misli poganjaju, ali razmišljam i mislim da ću biti strog, u granicama normale. mislim da ću je usmeriti na sport, kada dete ima puno obaveza, ono nema vremena za loše puteve - rekao je Miki Miljani kakave planove ima za ćerku.

Šta je sve Miki rekao Miljani o svojim planovima za budućnost, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga