AKTUELNO

Miki nije štedeo Kiju.

U Beloj kući uveliko je u toku emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je pitanje za Mikija Đuričića: "Da li ti je Kija i dalje slaba tačka s obzirom da je blatiš, a Luna ti je dobra?"

Luna je glupa, nije loša, nije sebična. U njoj nema zla, ja sam to video, živeo sam sa njom. Meni smeta kad je neko predstavlja sveticom. Meni njeni fanovi prete ubistvom. Sloba je ološ jer je prevario. Luna je glupa, ali nema zla. Neci se ona sviđala, a onda je rekao i da mu je Anabela bila favorit. Luna i Sloba kad su se smuvali svi su ih podržavali dok nije ušla Kija. Šalim se, Kija je svetica, a Luna je k*rva. Meni je ona simpatična Kija, ja sam bio svedok i znao šta se dešava - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću moje dete uvek da gledam kao dete. Ako su oni stavili sve na tacnu, da se komentariše, šta ja tu mogu. Ona kad je ušla ovde, ja se nisam brinula kako će se boriti jer je imala duševni mir. Ja nisam rodila svetu Kiju. Ja sam bila buntovnik kao dete. Ona šta je proživela, ja sam to potisnula. Ona dok je plakala, ja sam govorila "Ustani, nisam te učila tako". Ja ne zaplačem po 10 godina. Ne ljutim se ni na kog - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije se Kija j*bala sa mužem Lune Đogani, već Luna sa Kijinim - skočio je Mića.
Mikiju je najbolnija tačka Kija zato je loše komentariše - rekla je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga