AKTUELNO

Više nije mogao da ćuti!

Fran Pujas nakon razgovora sa Paulom Hublin, ostao je da popriča sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu. Posle višesatne ljubavne drame, Fran se smirio i porazgovarao sa Drvetom o svim problemima.

Foto: TV Pink Printscreen

Imao sam mnogo grešaka, ne znam ni šta bih više rekao. Ona je isto bila ljubomorna napolju i sve to, nikada joj nisam davao povoda za to. Jesam je lagao za te neke stvari, da ne pijem tablete, a pio sam ih. Povredilo me je to što je rekla Anđelu da je izmasira. Pet meseci smo živeli zajedno, kao i sada, ali pod drugačijim okolnostima, s tim što mi nismo više zajedno. Zadnja dva dana su mi najgori! Videćemo kako će se sve nastaviti, pokušaću da se iskontrolišem - ispričao je Fran, pa dodao:
Mislim da je namerno to uradila, ona je rekla da ne želi više biti sa mnom, na meni je kako ću se sada ponašati bez nje. Moram dobro razmisliti šta će se desiti. Bio sam dosta ljubomoran i pre, jer ima puno prijatelja. I ona je sigurno ljubomorna, ali sigurno ne u tim granicama. Imali smo situaciju, kada je došao moj prijatelj, pozvao sam prijateljicu njegovu i ona je došla, ja joj nisam rekao da je došla, jer me je bio strah kako će reagovati. Nisam se hteo svađati sa njom i neko nas je video kako šetamo psa ujutru i rekla joj je i eto...

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga