AKTUELNO

S neba, pa u rebra.

Ovog popodneva zadrugari su se, u grupama, čamcima prevezli do Rajskog ostrva, gde se danas održava sastanak. Zatim su dobili pismo Velikog šefa da moraju nominovati jednog svog cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se uspaničim kad treba nekog da izaberem u negativnom kontekstu. Stres me uhvati, jer sam sa svima dobra, nemam osećaj da imam problem sa nekim. Moram da nominujem dečka kom se ne mogu setiti ni imena - rekla je Monika.
Milomir, drago mi je, možda se i smuvamo - rekao je Milomir Ćuković.
Vas 80% ne treba da bude ovde uopšte, vi se izvinjavate, pravdate, Mladena kritikujete, a on kaže šta misli, ima pravo da vas iritira ceo dan. Ova dva prijatelja iz Hrvatske, prvi su se posvađali, to se tako radi, treba da ostanu. A vi se držite za ruke ovde. Ovaj dečko Milomir je za emisiju "Sve za ljubav", onda vaspitač Vladislav, takođe je zalutao ovde. Vladu ću poslati kući odmah hitno, ako može kući ekspres vozom za Prijepolje - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja imam 44 godine, da navlačim sebe na nešto, da napadam mlade ljude, mlade devojke, ja moram ponovo da se rodim. Ovde nema inteligencije, moraš da si direktan i da pokažeš ko si i šta si. Ja ću i glas da izgubim, nema veze, ali ću pokušati da budem realan. Nominovaću sada jednu osobu o kojoj nemam nikakvo mišljenje, a ta osoba je Rialda, ona je jako lepa, ja sam iskompleksiran i ne mogu da dođem u kontakt sa njom jer je jako lepa. Rialda nominujem te i to je to - rekao je Vladislav Mandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam taman hteo da poštedim malog Mladena, ali da kaže Kenanu da je sultan, kralj, nominujem ga jer nema ništa iza sebe da bi mogao tako da se ponaša - rekao je Alen Hadrović.
Neću se svetiti, nisam taj, zadnja dva dana sam progovorio sa Mladenom, mislim da je ok lik. Mislim da se Filip Mijatov ne uklapa ovde, dobar je momak, ali nije dobar u glavi - istakao je Kenan Tahirović.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga 4