AKTUELNO

Nije htela da mu ćuti.

Zadrugari danas nominuju jednog svog cimera, onog za koga misle da se nije snašao u rijalitiju i smatraju da treba da napusti Zadrugu.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja bih nominovao Đedovića, ali neću. Ja moram da kažem ovim novima da treba da se istaknu, ja sam tražio jednom pevaču da mi peva, ne da ga zaj*bavam već da se istaknu, da ih narod vidi. Neću da nominujem Đedovića, nego ovog pevača - rekao je Filip Mijatov.
Nije važno da li je muško ženski odnos, ko kako daje, ko kako čini, ali su me iznervirali Paula i Fran, ja nominujem Paulu, ali je užasno iritantno kako pričaš šta si ti njemu učinila i to u rijalitiju. Koliko se drala na njega, glava me zabolela - rekla je Lili.
Ja bih nominovala Anđelu, nit sam je čula niti znam kako zvuči, ne pričamo, ne vidim je, samo se šeta i to je to - rekla je Paula.
Hoću da pozdravim svog sina i da mu kažem da je ono što sam sinoć ispričala deo mog života, da ne treba da pada, da ću uvek biti uz njega i da očekujem njegovu bezuslovnu podršku i da ga volim najviše na svetu. Ovde ima par ljudi koji nije trebalo da uđu u ovaj šou. Ova mala što se šminka ceo dan, bitno joj je samo da ima trepavice (Anja). Nervira me ova mala tatu majstor, Elena, petlja se gde treba i ne treba. Ovaj mali Mladen, nervira me jako jer je bezobrazan, ne j*be živu silu. Ovaj nasilnik (Fran), ti ne možeš da budeš nasilnik imaš 20 kila sa stolicom. Ispadaš najveća p*čka i cinkaroš, ko se ovde plaši Kristijana, ne plašim se Kristijana nego nikog na svetu. Bolesnik koji treba da se leči i koga nominujem je Filip Mijatov - rekla je Snežana Ojdanić.

Foto: TV Pink Printscreen

Glupo je da nominujete Kenana jer je sa svima kul, neće on otići kući. Ovaj dečko Mladen je ostao bezobrazan, što je pokazao i jutros. Kenan je oprao sudove juče iza svih ovih devojaka koje su ga nominovale. Mladen je pitao Ivanu Šašić da uđe pre nje u kupatilo da uzme nešto, a onda je ona ušla i videla da on pere zube - rekla je Sandra Rešić, a onda je nastala rasprava između Ivane Šašić i Mladena Rajkovića.
Ovo je laž što pričaju ovde dve devojke - rekao je Mladen.
Koja devojka, mogu da te rodim, sram te bilo. Digni dva prsta kad pričaš sa mnom, mama da te vaspita p*čka ti materina bezobrazna, kretenčino jedna nevaspitana - navela je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga 4