AKTUELNO

Đedović je nominovao Miljanu, a Lepi Mića Mišela.

U Beloj kući uveliko se održavaju prve nominacije. Zadrugari biraju između ovonedeljnih potrčaka, Mišela Gvozdenovića i Miljane Kulić.
Na red da nominuje stigao je i Marko Đedović.

Kada je trebalo da uđemo onog dana, bio je tu Vuk, Sandra, Rialda, Miljana je ušla da vidi da li je tu Vuk. Znala je da sam ja tu, Miljana je ušla pružila je i meni ruku, plakala je i izvinila se. Rekao sam joj da sedne, da prekine da plače. Komunicirali smo normalno od tad, nećemo biti dobri kao pre, ja sam joj prošao i oprostio, a krv je pala. Ona je meni i glavu otvorila. Ja sam stavio tačku na to, oprostio sam joj. Nije ni Miljana kriva za sve. Nisam neko ko će kriviti ljudi zbog odsustvo razuma. Najdeblji kraj je izvukla i Miljanina i tvoja porodica. Ne mogu Miljanu da krivim. Ovo sam ti ispričao da bi shvatio kako može. Da kreneš normalno sa Miljanom, bio bi veći šou. Pobedi to kod sebe, ako ne možeš okej. Ako se na silu svađaš. Miljanu šaljem u izolaciju i time stavljam tačku na sve stvari koje su se desile između na - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon njega, nominovao je i Lepi Mića koji je tokom svog izlaganja ušao u žestoku raspravu sa Miljanom.

Ne znam da li si bila normalna dok si radila sve to. Celu noć pravite dramu, Miljana. Za to što je radila osuđujem Miljanu, njega kritikujem jer se ponaša ovako posle 7 godina. Šaljem Mišela u izolaciju - rekao je Lepi Mića.
Nisam bila normalna - rekla je Miljana.
Najveća žrtva je Marija Kulić, ona truli u duši - dodao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: S.M.

#Zadruga