AKTUELNO

Bilo je burno.

Tokom prve Igre istine, došao je red da postavi pitanje Paula Hublin, koje je postavila pitanje Anabeli Mićić, i rekla joj: "Nekako si mi previše mutna i stalno imaš isti izraz lica, i ne pokazuješ emocije, koje si pokazivala ranije?" Te istakla kako misli da Anabela glumi i da je lažna.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako me ko doživljava, ja u to ne zalazim. Do sada nisam ulazila u rasprave, i trudim se da sa svima ostanem dobra. A što se tiče moje face, takva je i ne znam zašto si stekla takvo mišljenje o meni! Možda imam problem sa raspoloženjem pa zato. Ja sam došla ovde i ne mogu da menjam ličnost kako hoću, i nova sam ovde. Ja se oblačim kako hoću, i ne znam zašto vam smeta. Ne želim nikome da se pravdam, ali isto tako ne zna šta trebam da radim, da otvaram dušu svakom pojedincu? - rekla je Anabela.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Paulinog napada na Anabelu, Anabela je postavila pitanje za Jovanu Tomić Matoru, i pitala je: "Zašto si me osudila na ostrvu i okatakterisala da sam nezanimljiva, jer zato što nemamo komunikaciju?"

Videla si i na pregledau da sam ja pozitivna, ja nemam predrasude, ali si povučena jako. Stala sam da popričamo, ali deluješ kao da nisi zainteresovana za razgovor, nekako mi je to odbojno. Vidim da nisi dala ljudima da ti priđu i da te upoznaju - rekla je Matora.

Kako je izgledala prva igra istine, pogledajte u nastavku.

Autor: P.I.

#Zadruga