AKTUELNO

Zadrugari bez dlake na jeziku

Igrica ove noći pravi haos u Zadruzi. Na red je došla MIlica Kemez.

Ova osoba mislim da je jako spremna ušla u rijlitiji, mislim da ima jako dobro spremnu igricu, mislim da se ljude plaše da kažu da je foler. Priča neke neistine, da ne smeju da joj se suprotstave - opisala je MIlica svoju osobu

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam više osoba ukombinovala, da se igram, dosta njih je pogodilo. To su Kristijan, Lepi Mića, Moniki, Anabeli, Rialdi. - završila je Milica a na to joj je Rialda odgovrila

Foto: TV Pink Printscreen

Znam što si me stavila u tu grupu. Ovo nije moje vlasništvo, ali ja ovde živim, i ovde moramo d avodimo računa. Nisi princeza od Monaka, to što si bila već u Zadruzi, to nikome nije vazno.

Sledeći je bio Vladislav Mandić:

Ova osoba je škatljiva na neki način, ali mislim da je ta osoba ona koja prenosi svakakve informacije. Nisam imao konflikt sa njom, ali me nervira što kopira neke stvari iz prehodnih rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

U pitanju je Ana Bulatović, koja to nije prihvatila lepo, i krenula je da napada Mandića

Ja sam tebi rekla, da kad smo se upoznali u karantinu, ti si iz Prijepolja, i mislila sam da si neka ljudina, a ovde si ništa. Alo sine slušaj me.

I onda je nastala fešta jer su zadrugari podržali Mandića koji je rekao da je potomak Nikole Tesle,a kako je to izgledalo pogledajte na videu ispod teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga