AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Veliki šef organizovao je prvi porodični sastanak u Beloj kući, a zadrugari su trebali da javno progovore o svim međuljudskim problemima. Prva na recu je bila Žana Milinković Đorđević, koja je istakla da joj smeta buka kod ostalih cimera.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je i Jovana Tomić Matora imala priliku da istakne svoje probleme u Beloj kući.

Sve ono što sam rekla na početku, Kristijane, rekao si da se neće lomiti ruke za prodavnicu, a imali smo rođendan. Svaka čast što ima vrednih devojaka, i što je kuća čista. Na trčanju za prodavnicu pokazujemo kakvi smo zapravo. Smatram da svi koji to rade, kao i scena za pice, prva igra istine, da nije bilo gornje ekipe, koja je zakuvala veče kada bi sve trebalo da nas interesuje... Svi kao sve znamo o svima, a niko nema da postavi pitanje. Ima mnogo podg*znih muva i uvlakača. Imenovaću otprilike neke ljude, čije ponašanje mi se ne sviđa, sinoć ste čuli što se tiče Dragane, ne sviđa mi se ponašanje Bojana, mislim da on treba malo više pažnje, mislim da si kvalitetan dečko, ali si se mnogo povezao i zato te povezuju kao Mišelovog druga, kao da se plašiš da ostaneš, da ti on ne pobegne. Ljudi koji su mi dragi, kao što je Ša, znaju kako da se obraćaju meni dragim ljudima. Molim ljude koji Moniku vole, ne moraju mene da vole, kao Vladimir Tomović, sa kojim ja uvek imam koflikt, sinoć je pokazao poštovanje prema meni. Ne moraš nikome da ulaziš u d*pe, da bi pokazao poštovanje. Što se mene tiče, konkretno mislim na Paulu i Frana. Mislim da je Monika dobra prijateljica sa Paulom, tako da bi, ako imamo neki odnos, da to bude lično zbog nas, a ne zato što si dobra sa Monikom - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti kada nisi imala ništa sa Monikom, nikakve veze, ja sam došla do tebe i razgovarale smo - uzvratila je Paula.
Ja sam sa dobrom namerom prišla da vidim šta nije u redu. Ti imaš takav gard i stav, da već dva puta, ja to ne trpim, kao i ti što ne trpiš - dodala je Tomićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti nisi niti njen advokat, niti zaštitnik, to je između Monike i mene, ja tebi nisam rekla nijednu ružnu reč, niti sam bila bezobrazna prema tebi, ja sam tebi rekla da sam sa Monikom u sukobu i da ću sa njom to rešiti - nastavila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga