AKTUELNO

U dvorištu Bele kuće, Jovana Tomić Matora i Monika Horvat razgovarale su o svom odnosu.

Nakon izjave Monike Horvat da voli Jovanu Tomić Matoru, Matora se malo povukla u sebe, i osamila na klupi u dvorištu Bele kuće. Monika joj se pridružila, te su jedna drugoj opisivale prvobitne doživljaje i utiske vezane za međusobno upoznavanje.

Ne bi mi ni prišla da ja sada nisam došla. Ne bi pričale ceo dan - Izjavila je Monika, na šta je Matora odgovorila:
U pms-u sam! Znaš da sam ili razdražljiva ili nervozna. Ali vidiš da od kad sam sa tobom više nisam pobesnela čivava! Sad sam dobra, je l' da? - upitala je Moniku.

Na ovo je Monika izjavila kako joj se Matora nakačila, i nije htela da se pomera od nje na početku rjalitija. Potom je pomenula Filipa Cara, i priznala da je primetila koliko su Matoru nervirali.

Foto: TV Pink Printscreen

Na mene si se nakačila devojko. Govorila si vidi ove, što se folira - dodala je kroz smeh Monika.
Ti si samo čekala trenutak da mi priđeš! - Matora se nadovezala.

Potom su jedna drugoj uputile niz opaski, o tome koja je kojoj zadrugarki prva prišla. Monika je ostala pri stavu da je ona ta koja je Matoroj bacala prvobitne signale, a Matora ta koja se folirala i pravila luda, jer se verovatno bojala da će biti odbijena.

Četiri puta sam ti se obratila, a ti me nisi primetila jer si se bojala moje reakcije i mislila da ću te odbiti! - dodala je Monika.
Pa da, nisi mi bila interesantna - branila se Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon ovog razgovora, udubile su se u nešto ozbiljnije teme. Razgovarale su o svojim porodicama, ali i o deci. Nadzire li se nešto ozbiljniji odnos zadrugarki? Ceo razgovor pogledajte u klipu ispod:

Autor: D.B.

#Zadruga