AKTUELNO

Anđelo i Paula izneli nove detalje njihovog odnosa! A zadrugari dodali šta su primetili dok je još bila u vezi sa Franom!

Društvu pored bazena pridružili su se Anđelo Ranković i Paula Hublin. Vladimir Tomović, Vuk Mob, ali i Snežana Ojdanić, dali su svoje prognoze!

Drago mi je zbog vas, zbog sebe najviše. Jer ćeš ti da je smiriš. Ona je nesmirena, a Anđelo je miran. Super ste par! - prokomentarisao je Vladimir.
Ja da sam sa ovakvom devojkom, ja bi se prebio u kući. Jer devojka ima jezičinu i ne prestaje - dodao je Vladimir, kroz smeh.
Nisam jezičara, samo kažem šta mislim! - odbranila se Paula.
Ja sve što mislim kažem, a gledam te kao gledalac. Jezičara si, i ne bi bila toliko primećena, da ne slačeš za stolom, ne bi glasali za tebe na Instagramu. Jednostavno, ne bi se istakla - pridružio se Vuk Mob, a potom dodao:
Odaću ti jednu tajnu, sinoć dok smo te gledali dok igraš, Anđelo je izjavio da je dovoljno da samo dobro igraš, ništa ostalo ne moraš da imaš - nastavio je, na šta se Anđelo nasmejao.

Foto: TV Pink Printscreen

Potom je Vladimir bio direktan sa pitanjem:

Večeras ćete da ozvaničite vezu? - upitao je oboje.

Paula je skočila da se pravda, i da objašnjava kako je još rano, kako treba oni da odluče, ali zadrugari joj nisu verovali, i nisu skidali osmeh sa lica. Potom se Snežana ubacila u njihov već započeti razgovor:

Vidim kako ga gledaš. Ne znam što se folirate više - dodala je Snežana.
A ne znam, malo mi se gadi, malo mi se svidi, videćemo - Paula se branila.
To će sigurno večeras da se desi, odličan ste par! - Vuk Mob je bio izričit.

Detalje razgovora možete pogledati u klipu ispod:

Autor: D.B.

#Zadruga