AKTUELNO

Zadrugari su imali temu sa podeljenim mišljenjima.

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Mikija Đuričića, a na njemu je bilo da prokomentariše vezu Jovane Tomić Matore i Monike Horvat.

Da li misliš da će Matora ispasti povređena u odnosu sa Monikom? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To smo već gledali, prvi put je našla devojku koja nju voli, danas sam ih gledao. Monika je ljubi danas, to sam gledao obično da Matora leti okolo. Sanji skuva nešto, ona skoči: "Šta si ovo skuvala?". Vidim da Monika uživa u svemu tome, prvi put vidim da je srećna. I da bude povređena, neće biti prvi put. Dok je lepo to će trajati. Jedino šta mi je bilo čudno jeste kada je pričala o Filipu, ali Bože moj, neka im je sa srećom. Mi smo bili kod Sanje Marinković u emisiji i rekla joj je da se ne obruka, meni je drago da su se Sanjina očekivanja ispunila, nije se obrukala, našla je dečka, ovaj, devojku - rekao je ironično Miki, pa dodao:
Monika je rekla da joj se ne sviđa Tomović i da joj se ne sviđa Filip - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Monika je veliki folirant, a bila je enigma. Ja smatram da će Matora biti povređena, ona se igra, da bude sa ženom, to je priča do kraja. Isto tako sam znala i za Sanju, isto sam znala da nije tog opredeljenja. Dokazalo se da je sada sa muškarcem. To je moje mišljenje - dodala je Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja provodim vreme sa njima, ne mislim da fejkira, mislim da je baš puklo. Ja kao najbolji prijatelj sam to video! - rekao je Stefan Šebez.
Što nije ustala da je muškarci ne interesuju? Kada smo je upitali za Tomovića, ona je rekla da vežbaju... Ona to nije rekla! Nije uradila! - upitala je Marija.
Ja nisam za moralne pridike. Koliko ja znam, imala je neku kobinaciju, sličnu ovoj, mislim da je ovo puno više od toga što je imala. Da je Monika folirant, ona se ne bi spojila sa Matoroj. Ovo je najiskrenije moguće - rekao je Filip Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Opipljiva je tema, mi smo Balkanci, da jedna devojka tek tako ustane i kaže da voli žene, to je nešto čemu moraš da priđeš sa velikom pažnjom. Danas sam komentarisala sa Matorom, kada gledam, kada nisam sa njima u društvu, prosto način na koji Monika nju gleda, moje mišljenje je da to ne može tek tako da odglumi - izjasnila se Rialda.
Kada ne vidim da žena može da bude sa mnom, nešto sam toliko uporna i zainatim se, a kod Monike sam zaista osetila tu energiju. Miki je u pravu, ja poklanjam pažnju, ali zato što se ja osećam lepo, a ne zato što očekujem za uzvrat. Dosadno mi je kada je sve savršeno. Neke stvari mi je rekla, koliko mi je čudno, na neki način joj verujem. Što kaže Rialda, sve se to vidi u pogledima. Izašla sam iz jedne duge veze, posle dužeg vremena imam neku pažnju - ispričala je Matora.
Sve do Rajskog ostrva sam imao jedan dublji razgovor, nekih sat vremena i promenio sam mišljenje i utemeljio. Mogu reći kao vrstan psiholog, čuo sam njenu biografiju. Prvo da isključimo to da ona iskorišćava Matoru, devojka je čudna, sa tolikim šansama, materijalnim teretom, vidim da pare nisu u pitanju. Druga stvar, potiče iz ozbiljne porodice, ljudi su milioneri... - rekao je Kristijan Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako j esve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga