AKTUELNO

Noć preokreta!

Prethodna noć u Beloj kući bila je posebno uzbudljiva, jer su zadrugari po prvi put u ovoj sezoni rijalitija "Zadruga" bili oči u oči sa svim što su radili danima, a zabeležile su kamere. Emisija "Gledanje snimaka" razotkrila je mnoge tajne!

Bilo je svega, svakakvih reakcija, od smeha, preko svađa, do suza. Tako su Monika Horvat i Jovana Tomić Matora zbog prikazane svađe, ali i komentara cimera, završile u novoj raspravi.

Monika nije mogla da se nosi sa etiketom foliranta u ovoj priči, pa je zamerila Tomićevoj što je ne štiti dovoljno od toga. Ona je izjurila u dvorište i doživela slom, a Matora nije mogla da je uteši. Ubrzo su se pridružili i ostali zadrugari, koji su pokušali da je umire. Ipak, nakon emisije, izgladile su odnos, pa su završile u krevetu, razmenjivajući nežnosti, kao da se ništa nije dogodilo.

Ni Franu Pujasu nije bilo lako, jer je bio suočen sa svim ljubavnim igrarijama bivše devojke, Paule Hublin i Anđela Rankovića. Iako je Anđelo doneo konačnu odluku da se ne upusti u vezu sa Franovom bivšom, iz poštovanja prema njemu, zadrugari su podržali tu romansu, a Pujasu nije ostalo ništa drugo, nego da im poželi sreću.

Ipak, nakon puštenog videa gde se Vladimir Tomović i Anđelo šale na račun žena i komentarišu kome će koja pripasti, Fran je poručio Pauli da će tek shvatiti da su je iskoristili.

Anđelo Ranković glavni je razlog sukoba mnogih zadrugarki. Mnogima je baš on zapao za oko, pa je i sinoć bilo svađa upravo zbog njega.

Paula Hublin nije krila svoju ljubomoru, pa je još jednom rekla na sebi svojstven način šta misli o Jovani Ljubisavljević, misici koju i dalje povezuju sa Rankovićem, a onda je i došla na red i Andrea Anđelković Rea, s kojom je takođe imala žestoki okršaj.

U video - prilozima pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga