AKTUELNO

Okrenuo novi list!

U nastavku emisije ,,Pitanja novinara" predstavnici sedme sile imali su pitanja i za Frana Pujasa, koji je definitivno odlučio da okrene novi list posle raskida sa Paulom Hublin koja se upustila u flertovanje sa Anđelom Rankovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad sam bolje, sad je sve gotovo, nemam šta više gledati na naš odnos. Nestaće emocije sve brže i brže, moram se okrenuti drugim zadrugarima više - prokomentarisao je Fran.
Da li kopiraš Paulu, jer je i ona suzbila emocije prema tebi? - glasilo je pitanje.
Ja sam doživeo emotivni slom potpuno, nije me bilo briga što su me nazivali p*čkom zbog toga, ne mogu pasti više nego što jesam. Nisam navikao, ovo nije izdaja, ja jesam nju ostavio, da se razumemo. Najveću podršku mi pruža Miki, rekao bih Marko Đedović, Kobra, Ša, oni najviše pružaju podrške! I sa Miljanom ozbiljno pričam zadnja dva dana - odgovorio je zadrugar i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam mislio da će se ovo desiti, bolje je bilo da se odmah na početku, nego posle. Sve dok se navikavam na ovu situaciju, na puno ljudi, ne može biti gore od ovoga, sad može biti samo bolje.
Koliko ti je krivo što je Paula izabrala baš Anđela da pravi te ljubomorne scene? - bilo je pitanje.
Ne, bilo koji muškarac, ja sam video da oni budu dugo zajedno, pričaju, osetio sam to. Pustio sam da sve one niz vodu, jer bi meni bilo još gore da nisam. Ovo će mi biti najveći uspeh - izjasnio se Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga