AKTUELNO

Haos u Beloj kući!

Urednik zabave portala Pink.rs Nemanja Vujčić u emisiji ,,Pitanja gledalaca" imao je niz pitanja za Ljiljanu Stevanović Lili.

Foto: TV Pink Printscreen

Videli smo danas da je došlo do sukoba između Vas i Vuka Moba koja Vas je pogodila, rekli ste da je on nesposoban i nikakav muškarac i da o svemu odlučuje njegova majka. Zašto tako mislite?
Meni je to jedna njegova bivša devojka rekla, da se za sve pita njegova majka. Ne mogu da kažem koja je to devojka, ja sam se ogradila, ali on je sada verio ženu koju je odobrila njegova majka - odgovorila je Ljiljana.
Ljiljo, igraš se sa opasnim vatrama i zalaziš u duboke vode u kojima možeš da se udaviš - poručio je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da mi pretiš - dobacila je Lili.
Ne pretim ti. Glupo je da spominješ moju majku, poenta tvog izlaganja može da se meri sa psećim izmetom, više, manje, koliko tvoja reč vredi napolju, toliko vredi i ovde. Ti si špijun i cinkaroš. Nemaš prava da spomeneš moju majku, da sam ovo čuo vani, jezik bih ti iščupao i gurnuo tamo gde sunce ne zalazi. Meni majka nije odobrila Olju, šta više, na početku veze se nisu podnosile. Mene sve bivše mrze jer sam bio ološ, emotivno sam ih iskoirstio, varao, jeste, bio sam gad, to je činjenica, ali je isto tako činjenica da sam ja sa 30 godina, kada sam upoznao Olju promenio svoj život - odbrusio je Vuk.
Tebi treba novac, znam ja dobro, ti si ušao sa razlogom u rijaliti, ja imam sve u životu! Meni tvoj nivo nije potreban, neću da se svađam! - uzvratila je zadrugarka.

Lili je Vuka dovela do tačke pucanja, te se on popeo na sto i počeo da urla na zadrugarku.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekli ste da Vuk živi u kući koja je bespravno uknjižena? - upitao je Nemanja.
Znam to, ne mogu da Vam objasnim odakle znam, ali znam! Blamiraš me ovde pred ljudima! - odgovorila je Lili.
Ljiljo, ja ti se kunem, tvoj život će ovde biti pakao! - zapretio je reper.
Okej! Šta se pališ, ako nije istina? Gubiš strpljenje, pa se vređaš! Meni je muka ljudi koji se klanjaju - odgovorila je Lili.
Ja sam danas sedela sa Ljiljom, ona je iznela mišljenje o Vuku, na kontu čega je ona bila nervozna, ona je samo iznela mišljenje, što sam ja demantovala, jer je znam, često pijemo kafe i sedimo, nisam mogla da prećutim - pričala je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sada fina - bila je ironična Lili.
Pozdrav za tu ženu, ona je lav žena i svaka joj čast za sve - dodala je Žana.
Sedi Žabna tu i ćuti, prevarantkinjo! - odbrusila je Ljiljana.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga