AKTUELNO

Sada je sve jasno!

Kao i svake subote, i ova je predviđena za pitanja novinara, kojih se zadrugari najviše pribojavaju. Prvo pitanje bilo je upućeno Sanji Stanković:

Zašto si iskulirala Anđela? - pitala je novinarka Sanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekla sam mu da nema potrebe da se predstavlja kao Tomović u prošloj sezoni, ide s cveta na cvet, meni je to ružno. Ne mislim da to radi zbog igre, ali ne znam šta mu se u glavi dešava, jer ga takvog ne poznajem - rekla je Sanja.

"Znamo da ste išli u bioskop, da li te je ikada muvao?" - glasilo je naredno pitanje.

Jesmo, ali samo kao prijatelji, on je uvek pričao o Teodori tada - rekla je kratko Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim su se osvrnuli na Jovanu Tomić Matoru, a ona je razjasnila zašto je povređena:

Samo je trebala odgovoriti na drugačiji način Kristijanu, jer ja nikada ne dam da bilo ko ružno kaže o njoj. I kada je bio onaj kuršlus sa mojim bivšim dečkom, ona se dopisivala sa jednom bivšom učesnicom i rekla je da joj se napu*im ku*ca i ja i on. Oni se nisu potukli zbog mene, nego zbog onoga što je ona o njemu pričala - pričala je Sanja.
Dakle, ti još koristiš moj telefon? - pitala je Matora i istrčala u suzama.

Foto: TV Pink Printscreen

Osećam bes prema njoj sada, jer sam zaista poludela kada sam čula taj razgovor sa Kristijanom. Nije lepo da klimaš tako glavom dok me neko vređa - nastavila je Sanja.

"Šta misliš o Moniki, sada kada ste popričali?" - bilo je naredno pitanje.

Rekla sam joj iskreno da sam mislila kako je bila folirant na početku, naročito kada je rekla da Jovanu poznaje, ali mene ne. Mislim da Monika stvarno voli žene, a da li se Matora zaljubila... ne znam, ali znam da joj je sigurno prijala - rekla je Sanja iskreno.
Jovana je mogla i van pričati sa mnom, jer sam joj rekla da, ako nekoga voliš, moraš da dubiš na trepavicama, kako bi ponovo osvojio tog nekog! - dodala je Sanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga