AKTUELNO

Ljubavna drama.

Nakon što je Sanja Stanković odgovorila na novinarkino pitanje, ustala je i Monika Horvat, koja je priznala kako sada gleda na situaciju sa Jovanom Tomić Matorom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam stvarno prijatno iznenađenja, ogrešila sam dušu što sam je u lošem kontekstu spominjala. Lepo mi je prišla, unela pozitivnu energiju. Sve ovo je rekla i meni. Bile bismo sigurno top, ali šalu na stranu. Sada iz ove Sanjine priče mogu baš dosta da se poistovetim. Ovo što je rekla Sanja, šta Matora radi, nepoštovanje bivše devojke... Ako joj je ikad značilo kako sam se osećala, ne bi tako radila - počela je Monika.
Flertovala je sa Hanom kad je ušla - dobacila je Sanja.
Da, samo da bi mi ga š*knula, izjavljivala je Rialdi ljubav... Nisam zaslužila takvo ponašanje. Moj odnos sa Matorom ne postoji. Nemamo ga, niti ćemo ga imati, niko me ovde neće vređati, ja nisam ničiji pas... Ali više me niko neće videti kako plačem... Ne želim da budem osoba koja sam ovde bila na početku, ranjiva, ovo ono - istakla je Horvatova, a Matora je sve vreme negodovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Naučila je da odgovara novinarima, to mi je drago - bila je ironična Matora.
Ja se ne kajem što sam bila sa njom, imala sam 4 najlepša dana, otkrila da sam spremna da dam emocije, mislila sam da nisam bila spremna na to. Sledeća osoba koja dođe u moj život će dobiti ono što zaslužuje od mene - poručila je Monika, a onda je ustala i Matora i obratila se Sanji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja hoću da se obratim Sanjim, lepa si sa takvom kosom. Što se tiče te situacije sa njenim bivšim, zvala sam Sanju, ispalo je kao da me je naduvala, a onda se pojavila na mojim vratima. Pre toga sam poslala tu poruku, jer mi je tako delovalo, naduvala sam i tebe i njega - obratila se Matora.
Rekla si da ti pop*šimo i on i ja. A ja to ne mogu tebi, jer znaš da je to kod mene - poručila je Sanja.
Zadrži, trebaće ti za Moniku. I to što si rekla da nisam uradila dovoljno da te osvojim. Ja sam htela da trčim da te vidim, ti mi nisi dala zbog korone. I hoćeš da kažem šta je razlog raskida? Rekla si da si se zasitila i da hoćeš porodicu - uzvratila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je razlog, prekipelo mi je sve. Znaš i sama kako sam se osećala u "Zadruzi 2" zbog toga... - poručila je Sanja.
Ja ću biti za tebe šta god ti treba, jer te volim kao čoveka. Uvek sam bila u tvom životu! Pokušala sam da mi se neko svidi, da izlazim, jednostavno nije išlo. Htela sam da nastavim da živim... Ali ovo mi ne prija, ovakve ličnosti kao Monika. Trebalo je da pustim da vidim kakva je. Kriva sam za sve što mi se dešava. A Monika neka se dogovori sa sobom - istakla je Jovana, a ovo je iziritiralo Sanju, pa je poručila:

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana, ti si prošle godine osuđivala Ivu što plače za Marinkom, a ti si ovde bila sa Monikom, a kukala za mnom. Druge vidiš, sebe ne - poručila je Sanja.

Matora je nastavila da se pravda, pa iznela zamerke na Sanjin račun, ali je Stankovićeva na sveku njenu rečenicu imala doskočicu.

Volela sam te, volim te, popričaćemo posle - poručila je Jovana.
Ti si na depilaciji kod moje drugarice rekla da sam te ostavila zbog dečka, ti nisi normalna - rekla Sanja.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.